Direktlänk till inlägg 24 april 2014

Stor & Liten

Av Elin - 24 april 2014 13:37

Det har hänt en hel del på denna månad såklart så får väl köra en snabb repris igen och hoppas att det är sista gången jag göra det för i år ;)

Har varit hos fysterapeuten Britta Agahard i Slödertälje för att få ett träningsprogram till Puma. 
Hon klämde igenom henne och böjde och hade sej för att se vart våran ruta ett var någonstans, hon fick även prova på att gå på löpbandet vilket hon tyckte var helt okej. Måste säga att jag blev lite förvånad över att hon tog det så coolt som hon gjorde, trodde nog att hon skulle bli lite paralyserad och tycka det var lite läskigt men inte då hon kantade på så fint och visade upp sina rörelser.
Sen fick hon även prova på att simma i bassängen där vi skulle komma tillbringa många dopp i närmsta månaden. Britta sa till mej att allt var upp till mej hur ofta jag ville komma och simma men ju oftare desto snabbare skulle det gå så jag satsar 200% och kör på maxfarten 2ggr/vecka! 
Kan säga att det redan är smått kämpigt att jobba fulldag och sedan åka 1˝ timme i bil för att simma i 1 timme och seadn åka 1˝ timme hem igen, äta och sova. Men hon är värd det bästa!


Även lilla Tira får simma när vi är iväg när vi ändå är där och det är ju superbra träning så, och förhoppningsvis kommer hon gilla vatten bättre tills i sommar då med (önsketänkande)


Duktiga fina Puh hon tycker det är riktigt skoj men jobbigt att få plaska, måste säga att de få minuter som dom simmar tar riktigt hårt på dom, trodde aldrig dom skulle tycka det var så jobbigt!


Annars då så går träningen framåt med Mille, hans ägare har hjälpt mej mycket och äntligen börjar saker lossna runt vårat samarbete occh vi förstår oss på varandra mycket mycket bättre!
Rallyt är vi helt klara i för start i nybörjare och fortsättningsklass så där har jag anmält oss till tävling :)
Med lite tur får vi köra dubbeltävling den 10 maj i Eskilstuna och sedan helgen efter åker vi tillbaka för sista tävingen även den i Eskilstuna. Men det är ännu oklart om vi får starta två klasser den 10:de om inte så måste vi hitta en till tävling, eller så får vi helt enkelt köra nybörjare igen den 1 juni i Flen fast jag hade tänkt vi skulle köra fortsättning. Vi får se när klubben bahagar stänga tävlingen (vilket skulle ha gjorts den 19:de!) och se hur dom väljer att göra, nästan alla har anmält till båda klasserna.
 

Jag har även att upp målet med Puma att vi ska starta på Rally KM:et på specielen den 29 maj, vi väntar in i det sista ohc ser om hon är tillräckligt fräsch då och skulle det visa sej att hon inte är det så stryker jag henne men ville ha ett mål att jobba emot och hon borde bli så pass bra att hon klarar en rallybana efter 6 veckors rehablibitering. Men det återstår att se, anmäld är hon nu i alla fall. 
Vore ju grymt kul om vi kunde försvara pallplatsen från förra året ;)

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 7 juli 2015 21:15

Nu välkomnar vi 2015 med att åter ta upp bloggen så ni kan läsa om vad som händer i mitt och hundarnas liv :)Mycket har hänt på dessa 6 månader som bloggen har legat nere pga brist på tid och ork från min sida. Men nu är jag åter på G gällande allt s...

Av Elin - 7 juli 2015 12:43

Har bestämt mej för att börja blogga igen och kommer nu att skriva om lite vad som faller mej in! ...

Av Elin - 30 november 2014 11:00


I måndags började vi åter jobba och Fliin har funnit sej väl till rätta i firmabilen. Han har mest sovit hela dagarna och myser sött med Puma :) ...

Av Elin - 22 november 2014 18:38


Händelserik dag för Mr Fluff han har varit med ner till stan med brudarna och gått genom självöppnande skjutdörrar till genomgången till Åhléns, där han fick passera gummigaller och in på halt golv. Vi gick även på gallret ner till parkeringsgaraget ...

Av Elin - 17 november 2014 11:14


  Frukosten var mumma!Han vill gärna gå och byta mat med Tira men ger sej snabbt när man puttat bort honom några gånger. Puma som äter otroligt långsamt hade mat kvar när dom andra var klara tog uppfostran i egna händer när Fliin kom fram, ett dovt ...

Presentation


Elin Lilja

Puma

                LP1 HtM1 FS1
             RLDN RLDF RLDA
  Gentle Art Always on the run
American staffordshireterrier
2007-09-18
Conviction's Athlete
Amazing Light Jetset-Chloé
HD: B/C
ED: 1/1
Patella: 0/0
MH

Tävlar:
Lydnad Klass II
Freestyle Klass II
Heelwork to music Klass II
Rallylydnad Mästarklass

Tira

           Noster Mirabilis Uma
Prazsky Krysarik
2013-02-09
Deryl Simply Great
Betka
Patella: 0/0

Två Cert & BIR på utställning

Fliin

   Spinnrockens Mad About You

Australian Shepherd
2014-09-17
Faro Flox Eros
Sprinnrockens Hearty

Ett BIR
Två BIM
En BIS-5

Tränas för:
Bruks spår/sök
Lydnad
Freestyle
Agility


Ovido - Quiz & Flashcards